Heerlijk avondje ontspannen op de bank?

Hoe zou het zijn om na je werk thuis te komen en je te verheugen op een ontspannen avondje zonder het gevoel dat er nog zoveel taken op je wachten? Herken je dat? Dat je nét die uitnodiging kwijt bent van de afspraak waar je vanavond naar toe moet? Of dat er nog stapels post liggen die nog moeten worden verwerkt? Of dat je leefruimte niet echt een plek is om te kunnen ontspannen? Als jíj dat wilt, kan ík je helpen van je huis weer een opgeruimde, fijne plek te maken. Waar je snel je spullen terug kunt vinden. En waar je ‘avonds weer eens, zonder het gevoel te hebben dat er nog zóveel moet, kunt neerploffen op de bank en genieten van je vrije tijd. Kijk op www.jeregelmaat.nl of mail naar [email protected] en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Altijd je administratie op orde? Dat kan!

selective-focus-of-coins-and-ballpoints

Verwatert jouw administratie na verloop van tijd toch iedere keer weer?

Loop je geld mis, doordat je je declaraties nog niet hebt ingediend? Verlies je het overzicht doordat je nog niet al je rekeningen hebt betaald?

Zou je het niet heerlijk vinden je overzicht weer terug te krijgen door eens per half jaar 2 uren hulp bij het up-daten van je administratie? 

Dan is een Administratie-abonnement van JeRegelMaat misschien iets voor jou!

Of we aan 2 uren genoeg hebben hangt natuurlijk wel af van de status van je administratie.

Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om te bespreken of zo’n Administratie-abonnement iets voor jou zou kunnen zijn.

Bel me gerust op 06-83258151 of mail naar [email protected]